Nederland viert Valentijn minder vaak met gebak dan België
Het overgrote deel van de Nederlandse huishoudens (82%) koopt wel eens gebak blijkt uit onderzoek van Het Nederlands Bakkerspanel onder meer dan 1.000 consumenten in december 2019.
Grootste uitdaging voor de toekomst is leeftijdgebonden
De drie grootste uitdagingen voor de bakkers zijn het aantrekken van nieuwe klanten, verhogen van het rendement en het onderscheidend vermogen ten opzicht van de supermarkt. Deze resultaten zijn afkomstig uit de eerste meting van Het Nederlands Bakkerspanel waaraan 306 bakkers hebben deelgenomen. Tegelijkertijd hebben we 305 Belgische bakkers bevraagd over dezelfde onderwerpen.
Kinderen waarderen pistolets van de ambachtelijke bakker
Op 18 maart 2019 was het Beroepenweek in de klas van mijn zevenjarige dochter. Hoe leg je in hemelsnaam het beroep van marketeer en marktonderzoeker uit in leerjaar 2 van de basisschool? Een vergelijkende smaaktest van pistolets die perfect past bij Het Belgisch Bakkerspanel. Wie wint: de warme bakker of de discount supermarkt?
Verbeter uw Facebookpagina met deze 5 tips!
Facebook heeft 2 miljard gebruikers wereldwijd. In BelgieĢˆ zijn er dat meer dan 6 miljoen en in Nederland 10 miljoen. Nike zit op Facebook maar ook de bakker op de hoek. Steeds meer mensen ontdekken Facebook. Het is uitgegroeid tot een mega-sociaal-netwerk. Ook u kunt dat netwerk inzetten op lokaal niveau. Maar let op! Facebook is een sociaal netwerk niet een promoot-Uw-zaak-de-hele-tijd-netwerk. Dankzij Facebook kunt U opvallen en een relatie aangaan met mensen. Natuurlijk willen we allemaal meer uit onze zaak halen. Hoe U dat doet dat kan voor iedereen anders zijn. Houd rekening met deze praktische tips om professioneel succesvol te zijn op Facebook!
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie