Het Bakkerspanel is een professioneel panel binnen de ambachtelijke bakkerij in België en Nederland. Het Bakkerspanel maakt de mening, het gedrag en wensen van ambachtelijke bakkers inzichtelijk. 

Wij geloven, dat u als bakker beter bediend kan worden door deze inzichten te delen met leveranciers. Leveranciers kunnen door meer inzicht innovaties, concepten en promoties beter aansluiten op uw wensen. Een win-win situatie voor u als bakker en voor leveranciers. Sinds 2018 verzamelt Het Bakkerspanel inzichten en helpt het aanbod van fabrikanten beter af te stemmen op de professionele gebruiker. Dit doen we binnen de segmenten warme / koude bakkers, banket bakkers, chocolatiers en ijsbereiders. 

Onderdeel van Alert Marktonderzoek

Alert Marktonderzoek zorgt voor market insights door gedegen onderzoek. De basis voor het bepalen van de marktstrategie van fabrikanten- en leveranciers van grondstoffen en (half)fabricaten aan de bakkerij.

Onderzoeken

Het Belgisch en Nederlands Bakkerspanel biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten onderzoek.

Voor wie?

Wilt u graag producten die aansluiten op uw wensen? U als bakker kunt uw mening geven over (vernieuwde of nieuwe) producten en merken van fabrikanten die leveren aan de bakkerij.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie