Onderdeel van Alert Marktonderzoek

Alert Marktonderzoek is in 2006 opgericht. In deze periode heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van marktinventarisaties (productgebruik/ merken en achterliggende redenen), haalbaarheidsonderzoek, reclame-effectmetingen en daarnaast  arbeidsmarkt-, medewerkertevredenheid- en klanttevredenheidonderzoek. Wij zijn een vertrouwde onderzoekspartner voor vele bedrijven en brancheorganisaties in food en non food. 

Alert Marktonderzoek is een onafhankelijk full service marktonderzoeksbureau voor binnenlandse- en buitenlandse bedrijven. Wij staan voor betrouwbaar onderzoek en een gedegen en pragmatische aanpak. Dankzij onze ruime ervaring en netwerk hebben wij een praktisch antwoord op elke onderzoeksvraag. Alert Marktonderzoek stelt u en uw organisatie centraal bij het opzetten en houden van marktonderzoek. Onze klantgerichtheid uit zich in heldere communicatie, transparantie en een helder en gedegen eindproduct. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat uw wensen zijn en adviseren u, welke onderzoeksmethode de beste resultaten oplevert.

Alert Marktonderzoek kan u ook ontzorgen in uw telefonische opvolging van telemarketingacties. Wij werken met telemarketeers die de taal van de doelgroep spreken.

Ga naar de website van Alert Marktonderzoek

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie