Ik heb me via de website aangemeld voor deelname aan onderzoeken. Hoe gaat het nu verder?

U ontvangt na uw inschrijving een e-mail van ons waar verdere uitleg in vermeld staat.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

U wordt per e-mail en/of telefonisch benaderd wanneer u binnen de doelgroep voor een bepaald onderzoek valt. Voor onze online onderzoeken ontvangt u automatisch een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst. Verder zullen wij ook via onze website en Facebook vermelden welke onderzoeken gaan starten.

Krijg ik ook resultaten van onderzoeken te zien?

Ja. Na afloop van een onderzoek plaatsen we, indien mogelijk, interessante resultaten uit het onderzoek op onze website en Facebookpagina. Ook zullen via persberichten in de media resultaten terug te vinden zijn in de diverse vakbladen of op hun website.

Hoe vaak word ik uitgenodigd voor onderzoeken?

De hoeveelheid onderzoeken waarvoor u uitgenodigd of benaderd wordt verschilt. Het ligt aan het aanbod van onderzoeken en of u voor dat onderzoek binnen de gewenste doelgroep valt. 

Hoe lang duurt een gemiddeld onderzoek?

Ter indicatie: Online onderzoek en telefonische enquêtes duren tussen de 5 en 20 minuten. Deelname aan een smaak-, test- of discussiepanel duurt ongeveer tussen de 1 en 2,5 uur.

Moet ik iedere keer meedoen met online onderzoeken?

Meedoen is natuurlijk vrijwillig, maar wordt zeer gewaardeerd door Het Bakkerspanel.

Welke beloningen ontvangen deelnemers voor deelname aan de verschillende onderzoeken?

Bij deelname aan een smaak-, test- of discussiepanel ontvangt u altijd een deelnamevergoeding tussen de € 20,- en € 50,- (afhankelijk van de duur van het onderzoek). Daarnaast krijgt u van ons altijd een km-vergoeding van € 0,19 per gereden km. Bij onze telefonische en overige online onderzoeken verloten wij altijd cadeaubonnen onder alle deelnemers.

Voor wie doen jullie onderzoek en waarom?

Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen fabrikanten van grondstoffen en (half)fabricaten welke actief zijn binnen de bakkerij. Wij doen onderzoek voor hun zodat zij meer inzicht krijgen in de markt waardoor zij beter kunnen inspelen op de behoefte van de professionele eindgebruiker.

Wat doen jullie met de verkregen onderzoeksgegevens?

De uitkomsten van onze onderzoeken worden altijd anoniem verwerkt in een analyse die wij terugkoppelen naar onze opdrachtgevers. Zij gebruiken deze gegevens om hun producten te verbeteren en aan te passen naar de wensen en eisen van de professionele eindgebruiker.

Hoe zit het met de gegevensbescherming en privacy?

Wij behandelen al uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en verwerken ze anoniem. Wij gebruiken uw gegevens nooit voor marketingdoeleinden. Ze zijn in beheer bij Het Bakkerspanel en worden niet overgedragen aan derden.

Ik heb op de link geklikt maar ik zie de vragenlijst niet verschijnen /krijg een foutmelding. Wat nu?

Stuur dan een e-mail naar info@bakkerspanel.eu met de melding wat het probleem is. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.

Het komt me nu even niet uit om de online vragenlijst in te vullen, maar ik wil later wel meewerken. Wat moet ik doen?

Het kan zijn dat u een herinnering van ons ontvangt met nogmaals het verzoek om de vragenlijst in te vullen. Onze online vragenlijsten kennen allemaal een sluitingsdatum. Na die datum staan de vragenlijsten niet meer online.

Ik heb het online onderzoek halverwege afgebroken, hoe moet ik nu verder?

Door opnieuw op de link te klikken die in de e-mail staat kunt u gewoon verder gaan waar u gebleven bent.

Ik heb me via jullie website of telefonisch aangemeld maar ontvang nooit e-mails. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat onze e-mails in uw spambox terecht komen. Zorg dat u ons e-mailadres info@bakkerspanel.eu als veilig gemarkeerd hebt.

Mijn e-mailadres / werkadres is gewijzigd, hoe kan ik dit doorgeven?

We verzoeken u dan vriendelijk om een e-mail naar info@bakkerspanel.eu te sturen en ons de wijziging(en) door te geven. In onze e-mails staat ook altijd een link “Wijzigen gegevens” waar u op kan klikken om zo uw gewijzigde gegevens via het dan te verschijnen e-mailbericht te versturen.

Ik wil niet langer meedoen met bepaalde onderzoeken, hoe kan ik dit doorgeven?

Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@bakkerspanel.eu waarin u aangeeft voor welke onderzoeken u niet meer benaderd wilt worden. In onze e-mails voor online onderzoeken staat ook altijd een link “Uitschrijven ” waar u op kunt klikken om zo uitgeschreven te worden voor het huidige onderzoek.

Mijn vraag staat hier niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@bakkerspanel.eu

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie